Crowdfunding

Update 30. september 2017
Øv øv – vi kom ikke i mål med vores crowdfundingkampagne ift. det nye Donation25. Vi kæmpede hårdt hen over sommeren, men det var ikke nok ??

Det slår os heldigvis ikke ud. Lige nu lægger vi hovedet i blød, så vi kan finde ud af, hvad vi fremadrettet kan gøre for at samle endnu flere penge ind til velgørende formål.

Donation25 fortsætter selvfølgelig, men indtil videre i den nuværende form. Dvs. du stadig kan købe håndlavede karklude og håndklæder i vores facebookgruppe www.facebook.com/groups/donation25.

STØT VORES CROWDFUNDING   ♥

 

Vi har på 22 måneder indsamlet mere end 550.000 kr. til velgørenhed ved at sælge over 18.000 karklude på Facebook. Nu ønsker vi at gøre en endnu større forskel med vores håndarbejde. Derfor er det tid til at rykke salget fra Facebook til et website og udvide varesortimentet.


Hvorfor skaber Donation25 så stor glæde?

  • nørkleren har glæden ved at lave sit håndarbejde og støtte et formål, der ligger hendes hjerte nært
  • kunden værdsætter de håndlavede produkter og tanken om at støtte et velgørende formål
  • de velgørende organisationer får gavn af den økonomiske støtte

Hvad skal pengene bruges til?

  • størstedelen til udviklingen af et website til salg af de håndlavede produkter
  • et lille beløb til advokatbistand (der er helt særlige juridiske regler, når der er tale om indsamlinger, så derfor skal vi være helt sikre på, at vi gør det rigtige)

Hvis vi får indsamlet flere penge, end vi søger om, vil vi bruge pengene til at gøre websitet endnu mere brugervenligt.

Donation25 i den nye form

Hos Donation25 vil vi ganske enkelt støtte MANGE MANGE flere velgørende formål ved at sælge endnu flere håndarbejdsprodukter. Sortimentet skal udvides, så der fremover kan sælges alt indenfor strik og hækling (håndlavet selvfølgelig). Her er lidt eksempler på, hvad det kunne være.

På den lange bane skal sortimentet udvides yderligere, så det også dækker f.eks. syning, læder, træ, glas, papir o.l. Altså en bred pallette af hobbyproducerede produkter.

For at kunne gøre mere i fremtiden, er vi nødt til at have en bedre platform til at håndtere salget af vores håndarbejde. Derfor skal vi have udviklet et website til formålet.

Hvad siger de om Donation25?

Nørkleren Helle Andersen siger:

”Jeg støtter Colitis-Crohn foreningen, da min 29-årige datter har haft sygdommen i mange år. Hun har desværre stadig brug for indlæggelse fra tid til anden, så gennem salget af mine klude, er jeg med til at støtte forskningen på området og gøre det nemmere at leve med sygdommen.”

Birgitte August Janholt, som er trofast kunde hos Donation25, skriver:

”Donation 25 er et sympatisk projekt med mange vindere. Rundt om i landet fremstiller flittige hænder de unikke, smukke og miljøvenlige klude, som frister til at købe løs både til eget brug og til gaver og for at støtte en god sag. Jeg bakker op om Donation25 for den sociale ansvarlighed, miljøbevidstheden og det smukke håndarbejde, som glæder mig i hverdagen. Der er al mulig grund til at støtte op.”

Julemærkefonden skriver:

” Bidraget er vigtigt for os og vil blive brugt til at de børn der er på venteliste, kan få et ophold på et af vores Julemærkehjem. På vegne af børnene – TAK!”

Om stifteren

Jeg hedder Inge Færch og har netop opsagt min faste stilling som underviser på erhvervsakademiet Cphbusiness for 100 % at hellige mig Donation25. Jeg brænder for håndarbejde, og jeg brænder for at kunne være med til at hjælpe andre.

Hvor kan I finde os?
Web www.donation25.dk
Facebook www.facebook.com/groups/donation25
Instagram #donation25
E-mail: info@donation25.dk

STØT VORES CROWDFUNDING   ♥